5 Πολύ Συνηθισμένα Συστατικά Σε Προϊόντα Αδυνατίσματος Κοι Η Δράση Τους

Μήπως ψάχνετε για συμπληρώματα διατροφής, ενώ ακολουθείτε ένα πρόγραμμα απώλειας λίπους; Το πιθανότερο είναι να ψάχνετε, για ένα από τα πολλά προϊόντα που βοηθούν να λιώσει το λίπος.


Συστατικά Σε Προϊόντα Αδυνατίσματος

Υπάρχουν χιλιάδες από αυτά για να διαλέξετε. Κάνετε μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο  και θα βρείτε έναν τεράστιο αριθμό σχετικών προϊόντων. Αυτή την στιγμή, η καλύτερη λύση στο αδυνάτισμα, ειναι το το Eco Slim.


Όμως τα ερωτήματα είναι πολλά.
  • Ποια συστατικά περιέχουν;
  • Ποια είναι αναποτελεσματικά;
Ας δούμε ποια είναι τα καλύτερα συστατικά για την καύση του λίπους, ώστε να ξέρετε ποιό συμπλήρωμα να διαλέξετε για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

1. Καφεΐνη


Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν ήδη την καφεΐνη, από το φλιτζάνι καφέ που πίνουν κάθε πρωί. Απλώς τυχαίνει να είναι ένα από τα καλύτερα συστατικά καύσης λίπους. Η κατανάλωση καφεΐνης είναι ένας εξαιρετικός τρόπος, όχι μόνο για να αυξήσετε τα επίπεδα ενέργειας αλλά και να ενεργοποιήσετε  το ρυθμό του μεταβολισμού σας. Θα σας βοηθήσει να καίτε θερμίδες όλη την ημέρα, επιτυγχάνοντας έτσι μεγαλύτερα αποτελέσματα απώλειας λίπους. Πιστεύω επίσης ότι η καφεΐνη μειώνει την όρεξη.

2. Γκρέιπ φρούτ


Το γκρέιπ φρούτ είναι πολύ πιθανό να το συναντήσετε όταν επιλέγετε προϊόντα καύσης λίπους. Δεν είναι συνηθισμένο, αλλά  είναι πολύ ισχυρό. Είναι ένα διεγερτικό, ακριβώς όπως η καφεΐνη, αλλά ενισχύει  το μεταβολικό σας ρυθμό σε μεγαλύτερο βαθμό. Να ξέρετε ότι αυτό μπορεί να αυξήσει τον καρδιακό ρυθμό σας, γι 'αυτό συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν το καταναλώσετε. Το γκρείπ φρούτ  θα βοηθήσει επίσης να αυξήσετε τα επίπεδα ενέργειας και να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση.

3. Μηλική κιτρουλίνη


Θέλετε περισσότερη δύναμη; Αν ναι, η Citrulline Malate είναι μια καλή ιδέα. Αυτή η ένωση θα βοηθήσει να διασταλούν τα αιμοφόρα αγγεία, αυξάνοντας την ροή οξυγόνου σε όλο το σώμα και στους μυϊκούς ιστούς. Το αποτέλεσμα είναι ότι θα αποφύγετε την κόπωση και θα ασκείστε σκληρότερα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με αυτόν τον τρόπο θα αυξηθεί ο μεταβολισμός σας και καίτε περισσότερο λίπος.

4. Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού


Είναι γνωστό, ότι το πράσινο τσάι είναι εξαιρετικό για την ενίσχυση των αποτελεσμάτων απώλειας λίπους. Μερικά φλιτζάνια κάθε μέρα μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση της θερμογένεσης στο σώμα και μπορούν επίσης να συμβάλουν στην αποφυγή καρδιαγγειακών παθήσεων . Το πράσινο τσάι δεν είναι τόσο ισχυρό όπως η καφεΐνη,  είναι όμως τέλειο για όσους δεν μπορούν να ανεχθούν την καφεΐνη.

5.Ιοχιμβίνη


Το τελευταίο που θα μπορούσατε να ψάξετε είναι η Ιοχιμβίνη. Είναι πολύ αποτελεσματική  όταν φτάσετε σε εκείνα τα τελευταία  λίγα κιλά που δεν φαίνεται να χάνονται. Επίσης συμβάλλει στην αύξηση της ροής του αίματος σε πείσμα των λιπαρών περιοχών ( κοιλιά, μηροί, περιφέρεια) που στη συνέχεια βοηθά στην καλύτερη κινητοποίηση των ελεύθερων λιπαρών οξέων.

Φαίνεται να λειτουργεί ιδιαίτερα καλά, σε ότι έχει σχέση με άθληση. Ειδικότερα όταν κάνετε υψηλής έντασης άσκηση, ακολουθούμενη από άσκηση μέτριας έντασης. Με αυτόν τον τρόπο, η έντονη άσκηση απελευθερώνει τα λιπαρά οξέα, ενώ η μέτριας έντασης βοηθάει να τα κάψετε.

Κρατήστε αυτά τα συστατικά στο μυαλό σας, καθώς βρίσκεστε στην αναζήτηση ενός καλού συμπληρώματος για να κάψετε όλο το περιττό  λίπος από το σώμα σας.

Όταν χρησιμοποιούνται σωστά, αυτά τα συμπληρώματα, μπορούν να κάνουν τη διαφορά στα συνολικά σας αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...