Πράσινος Καφές - Τι Πρέπει Να Προσέξετε Όταν Διαβάζετε Μια Αξιολόγηση


Πράσινος Καφές ή Στα Ελληνικά Green Coffee!

Το Πιο Αποτελεσματικό Φυσικό Συμπλήρωμα;


Τον τελευταίο καιρό, ο πράσινος καφές έχει παρουσιαστεί από πολλούς –κυρίως στο διαδίκτυο- ως το πιο αποτελεσματικό φυσικό συμπλήρωμα αδυνατίσματος και οι περισσότερες αξιολογήσεις που κυκλοφορούν προσπαθούν να παρουσιάσουν μόνο τα θετικά σημεία του και στη συνέχεια να το πουλήσουν.

Αν έχετε διαβάσει διάφορα άρθρα που δημοσιεύω στο ιστολόγιο μου ή σε ιστοσελίδες τρίτων, θα ξέρετε σίγουρα ότι δεν αστειεύομαι όταν παρουσιάζω κάποιο συμπλήρωμα διατροφής ή κάποιο χάπι αδυνατίσματος. Φροντίζω να δείξω τις πιθανές παρενέργειες και τα κρυφά σημεία της λειτουργίας ενός προϊόντος, που σίγουρα δεν θα σας παρουσιάσει κανείς. Πρόσφατα μάλιστα, ξεκίνησα μια ιστοσελίδα αφιερωμένη στο green coffee, στην οποία με τον καιρό θα φροντίσω να υπερκαλύψω το θέμα μέσα απο προσωπική μου έρευνα και μελέτη.


Τι Είναι Αυτό Που Κάνει Τον Πράσινο Καφέ Ξεχωριστό;


Αυτά τα μικρά πράσινα φασολάκια που πωλούνται στην αγορά, δεν είναι τίποτα περισσότερα από σπόρους καφέ που δεν έχουν καβουρδιστεί. Ναι. Όπως ακριβώς το καταλάβατε. Είναι τα ίδια με τον καφέ που αγοράζουμε καβουρδισμένο και τριμμένο και τον απολαμβάνουμε τα απογεύματα με τους φίλους μας.

Αυτό που ίσως να μην ξέρετε είναι το ότι οι ιδιότητες του καβουρδισμένου και του χλωρού-πράσινου καφέ, διαφέρουν. Το καβούρδισμα μπορεί να δίνει στους σπόρους του καφέ αυτή την δυνατή και λίγο πικρή γεύση του καφέ που όλοι έχουμε συνηθίσει, αλλά την ίδια στιγμή, καταστρέφει όλες τις δραστικές ουσίες του που βοηθούν στο αδυνάτισμα. Μια βασική από αυτές είναι το χλωρογενικό οξύ και εδώ πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή.

Το χλωρογενικό οξύ στον πράσινο καφέ:


  1. Αποτρέπει την αποθήκευση λίπους
  2. και την αύξηση των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα.
  3. Επιβραδύνει την απελευθέρωση γλυκόζης.
  4. Φροντίζει για την σωστή καύση του λίπους στο σώμα σας,
  5. αλλά αυξάνει τον μεταβολισμό σας.

Μπορεί Ένα Συμπλήρωμα Που Περιέχει Πράσινο Καφέ Να Βοηθήσει Στο Αδυνάτισμα;


Για να μπορέσει κάποιο χάπι αδυνατίσματος (ή οποιοδήποτε συμπλήρωμα διατροφής) να δώσει αποτελέσματα πρέπει να λαμβάνεται σε κάψουλες των 800mg, δυο φορές την ημέρα. Αν αυτό το συμπλήρωμα περιέχει διάφορες άλλες ουσίες που χρησιμοποιούνται από τις εταιρίες για να παρουσιάζουν μεγαλύτερα χάπια και να κερδίζουν εντυπώσεις, τότε στην καλύτερη περίπτωση δεν θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δεν χρειάζονται υπερβολές. Μια κάψουλα που περιέχει καθαρό πράσινο καφέ το πρωί και άλλη μια το απόγευμα είναι η ιδανική δοσολογία. Νιώθω την ανάγκη όμως να πω το συνηθισμένο «προσοχή στις απομιμήσεις»…

Ο γνωστός καφές πριν καβουρδιστεί!
Είναι ο γνωστός μας καφές!

Προσέξτε Από Που Θα Αγοράσετε!


Θα το γράψω άλλη μια φορά. Οι περισσότερες αξιολογήσεις προϊόντων πράσινου καφέ που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, αλλά και την τηλεόραση, στην ουσία είναι παρουσιάσεις μόνο των θετικών σημείων του. Είναι προσπάθειες που κάνουν κάποιοι να προωθήσουν το προϊόν που τους δίνει το μεγαλύτερο κέρδος.

Ποια Είναι η Καλύτερη Αξιολόγηση Για Τον Πράσινο Καφέ;


Όταν διαβάζουμε μια αξιολόγηση, αρχικός σκοπός μας είναι να γλιτώσουμε χρόνο για έρευνα και να βρούμε όλη την πληροφόρηση συγκεντρωμένη σε μια σελίδα. Αν η παρουσίαση αυτή μας δείχνει μαζί με τα θετικά και τα αρνητικά ενός προϊόντος, αλλά και τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει η χρήση του, τότε μπορούμε να εμπιστευτούμε αυτόν που γράφει γιατί δεν προσπαθεί να μας θαμπώσει και τα καταπληκτικά αποτελέσματα που έχει το συμπλήρωμα που μας παρουσιάζει.

Αν θέλετε να διαβάσετε μια ειλικρινή αξιολόγηση του καλύτερου συμπληρώματος αδυνατίσματος με πράσινο καφέ στην αγορά, κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε το άρθρο μου:


Αν σας αρέσουν τα άρθρα μου, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια μου κάνοντας ένα share στο Facebook ή στο Twitter. Με αυτόν τον τρόπο βοηθάτε στο να γίνει γνωστό το blog μου και σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...