5 Συμβουλές Μου Για Να Κάψετε Επιτέλους Λίπος


5 Συμβουλές Για Να Κάψετε ΛίποςΤο πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρετε όσο αφορά το χάσιμο βάρους, είναι ότι πρέπει κυρίως να το πετύχετε με ΚΑΨΙΜΟ λίπους. Τα πράγματα είναι απλά και στηρίζονται στο ότι πρέπει να καίτε περισσότερες θερμίδες από αυτές που τρώτε. Εύκολο ε; Αν κάνετε το αντίθετο (πιστεύω το κάνετε για να διαβάζετε αυτό το άρθρο) τότε φορτώνετε το σώμα σας με ένα όμορφο στρώμα λίπους. Αν δεν σας φαίνεται και τόσο ωραία αυτή η εικόνα, τότε επαναλαμβάνω. Για να κάψετε λίπος πρέπει απλά να καίτε περισσότερες θερμίδες από αυτές που τρώτε!

Για να σας βοηθήσω να επιταχύνετε λίγο αυτή τη διαδικασία, σκέφτηκα να σας δώσω 5 συμβουλες που θα βοηθήσουν να κάψετε λίπος.


Συμβουλή #1 


Αν κάνετε συχνή και μέτρια σχετικά άσκηση, θα αυξήσετε τον μεταβολισμό σας. Αν αλλάξετε τρόπο ζωής και φτιάξετε ένα πιο "active lifestyle" σίγουρα θα σας φανεί πολύ πιο απλό από όσο φαντάζεστε.

Συμβουλή #2


Ο μεταβολισμός ελέγχει το βάρος μας. Αυτό είναι αλήθεια και το ξέρουν όλοι. Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί είναι ότι μπορούμε να αποκτήσουμε τον έλεγχο του μεταβολισμού μας και να ελέγξουμε έμμεσα το βάρος του σώματος μας. Όσο περισσότερο κινούμαστε, τόσο πιο εύκολα θα το καταφέρουμε. Δεν χρειάζονται υπερβολές. Απλά σηκωθείτε λίγο από τον καναπέ!

Συμβουλή #3


Ακολουθήστε μια υγιεινή και ισορροπημένη δίαιτα. Απλό είναι. Σας το έχουν πει πολλές φορές. Σιγουρευτείτε ότι επιλέγετε μια ποικιλία τροφών και συμπεριλάβετε στο πρόγραμμα σας πολλά λαχανικά, φρούτα και προϊόντα ολικής αλέσεως. Επιλέξτε επίσης αρκετές ποσότητες γαλακτοκομικών με χαμηλά λιπαρά, άπαχου κρέατος, πουλερικών, ψαριών και οσπρίων. Πιείτε πολύ νερό και συγκρατήστε λίγο το αλάτι στο φαγητό. Ξεχάστε όμως ζάχαρη, αλκοόλ και κορεσμένα λιπαρά.

Διαβάστε επίσης το άρθρο μου σχετικά με το Πώς Θα Σας Βοηθήσει Το Νερό Να Χάσετε Βάρος στο Diaita.net.gr

Συμβουλή #4


Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην μάχη με τα περιττά κιλά στον δυτικό κόσμο, είναι ότι βλέπουμε το φαγητό ως διασκέδαση. Δεν είναι βέβαια και τόσο τραγικό, αλλά όταν θέλετε να χάσετε μερικά κιλά, μην έχετε μοναδική διασκέδαση στην καθημερινότητα σας το φαγητό και το ποτό. Υπάρχουν και άλλα πράγματα εκεί έξω. Κάντε φίλους. Βγείτε βόλτες. Πηγαίνετε στο σινεμά να πάρει η ευχή!

Συμβουλή #5


Κοιμηθείτε πολύ. Ξεκουραστείτε. Μην φοβόσαστε να χουζουρέψετε λίγο παραπάνω το Σαββατοκύριακο. Αν δεν κοιμόσαστε αρκετά, εμποδίζετε την φυσιολογική λειτουργία του μεταβολισμού σας και ξεκινάτε μια αλυσιδωτή αντίδραση που θα σας προσθέσει περισσότερο λίπος στο σώμα σας.

Διαβάστε το άρθρο μου σχετικά με το Πώς Θα Χάσετε Βάρος Αν Κοιμηθείτε στο Fitmeup.eu και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Bonus Απίστευτη Συμβουλή Για Κάψιμο Λίπους!


Μην τιμωρείτε ποτέ τον εαυτό σας..! Δεν πάθατε τίποτα αν έχετε παραπάνω κιλά από όσα θα θέλατε. Το βάρος σας είναι αποτέλεσμα κάποιων ετών που καλοπεράσατε και δεν χρειάζεται να νιώθετε ενοχές για κάτι τέτοιο. Δεν κάνατε κάτι κακό. Δεν ενοχλήσατε κανέναν και σίγουρα χαμογελούσατε περισσότερο από ότι σήμερα.

Απλά τώρα έχετε αλλάξει τα θέλω σας. Ζητάτε κάτι διαφορετικό. Αφήστε λοιπόν πίσω το παρελθόν και κοιτάξτε το σήμερα και το μέλλον. Κρατήστε το παρελθόν ως μια πραγματικά ευχάριστη ανάμνηση και ξεκινήστε να κάνετε αυτό που θέλετε τώρα.

Αν μπορώ να το κάνω εγώ... Μπορείς να το κάνεις κι εσύ..

Αν ακολουθήσετε την επιθυμία σας, κάθε μέρα θα είναι μια πρόκληση. Κάθε φορά που θα κάθεστε στο τραπέζι θα νιώθετε ότι κάνετε αυτό που πραγματικά θέλετε και σας ευχαριστεί. Θέλετε να χάσετε κιλά και η διαδρομή προς την Ιθάκη θα σας φανεί πολύ διασκεδαστική.

Καλή συνέχεια!

Αν σας ωφέλησε το άρθρο μου, γιατί δεν κάνετε ένα share ώστε να το διαβάσουν και οι φίλοι σας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...