Μπορουν Να Σας Βοηθήσουν Τα Ινστιτούτα Αδυνατίσματος;

Όλοι θέλουν να χάσουν βάρος, όχι μόνο για να είναι υγιείς, αλλά και για να δείχνουν ωραίοι, εξάλλου, κανείς δεν θα σας αγαπήσει εάν έχετε μεγάλη κοιλιά και πλαδαρά μπράτσα. Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι θέλουν να ρίξουν όλα τα επιπλέον κιλά λίπους στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Οι περισσότεροι από αυτούς ακολουθούν την παραδοσιακή διατροφή, αλλά μερικοί χρησιμοποιούν ακόμη και ενέσεις λιποδιάλυσης.

Επίσης, κάποιοι χρειάζονται λίγη επιπλέον υποστήριξη για να βοηθηθούν ώστε να επιτύχουν γρήγορη απώλεια βάρους! Εδώ είναι όπου εμπλέκονται τα ινστιτούτα αδυνατίσματος.

Υπάρχουν πολλά ινστιτούτα αδυνατίσματος που έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν αξίζουν τα χρήματά σας όλα. Μερικά επικυρώνονται από διασημότητες, αλλά αυτό σίγουρα δεν σημαίνει κάτι. Τα περισσότερα ινστιτούτα αδυνατίσματος θα σας υποσχεθούν το αδύνατο, έτσι είναι σημαντικό να επιμεληθείτε δεόντως, προτού μπείτε σε μία από αυτές.


Προτού μπείτε σε κάποιο ινστιτούτο αδυνατίσματος, ενημερωθείτε για τα εξής:

1.    Παρουσία ειδικευμένων ιατρών: Ερευνήστε εάν υπάρχουν εξειδικευμένοι γιατροί στην κλινική. Για κάποιον, η απώλεια βάρους δε μπορεί πάντα να επιτευχθεί με διατροφή και άσκηση, σε ορισμένες περιπτώσεις, οι ενδιαφερόμενοι παίρνουν βάρος λόγω ιατρικών επιπλοκών και σε τέτοιες περιπτώσεις, το πρόσωπο θα χρειαστεί ιατρική φροντίδα.

Για κάποιο άλλο, είναι σημαντικό να μην πάσχει από κάποιου είδους παρενέργειες μετά την απώλεια βάρους. Εν ολίγοις, αν δεν υπάρχουν διαθέσιμοι γιατροί στην κλινική απώλειας βάρους, τότε μην την επισκεφτείτε!

2.    Χρόνος που χρειάζεται: Ρωτήστε πόσος χρόνος χρειάζεται κατά μέσο όρο για να χάσετε βάρος, και πόσο βάρος θα μπορούσατε να χάσετε μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Οι πωλητές ενδέχεται να προσπαθήσουν να σας δώσουν παραπλανητικές απαντήσεις επί του θέματος οπότε φροντίστε να κάνετε τοπικές έρευνες επίσης αν θελετε να αδυνατίσετε με τον σωστό τρόπο!

Θυμηθείτε ότι εάν το ινστιτούτο αδυνατίσματος ισχυρίζεται ότι βοηθάει τους πελάτες του να χάσουν τεράστιες ποσότητες λίπους μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ας πούμε 30 κιλά μέσα σε δύο μήνες, τότε αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιούν ορισμένες ανθυγιεινές μεθόδους απώλειας βάρους. Φύγετε μακριά από τις εν λόγω κλινικές απώλειας βάρους!

3.    Τρόφιμα: Τι φαγητό προτείνουν να τρώτε; Αυτό είναι ένα πολύ κρίσιμο ερώτημα που πρέπει να αναρωτηθείτε πριν πάτε σε κάποιο από τα γνωστά ινστιτούτα αδυνατίσματος! Οι περισσότερες από τις κλινικές απώλεια βάρους προσφέρουν προπαρασκευασμένα γεύματα στους πελάτες τους. Τα προπαρασκευασμένα γεύματα είναι εντάξει εάν μπορείτε να ξοδέψετε εκατοντάδες ευρώ, αλλά τι γίνεται αν δεν έχετε αυτά τα χρήματα;

Επιπλέον, τι θα συμβεί μετά την απώλεια βάρους με επιτυχία; Θα συνεχίσετε να ξοδεύετε αστεία ποσά χρημάτων για τρόφιμα; Οποιαδήποτε κλινική απώλεια βάρους που σας περιορίζει στα προπαρασκευασμένα γεύματά τους δεν είναι μια βιώσιμη λύση για εσάς! Θα πρέπει να σας επιτρέπετε να μαγειρέψετε δικά σας τρόφιμα.

4.    Ασκήσεις: Ανεξάρτητα από ό, τι και να σας πω, είναι σχεδόν αδύνατο να χάσετε βάρος γρήγορα χωρίς τη βοήθεια άσκησης. Αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες από μόνο του δεν πρόκειται να επιφέρει κανένα μόνιμο αποτέλεσμα! Απώλεια βάρους μπορεί να επιτευχθεί μόνο όταν συνδυάζετε υγιεινή διατροφή με σωματική δραστηριότητα.

Η άσκηση ενισχύει το μεταβολικό ρυθμό σας, ο οποίος με τη σειρά του σας βοηθά να κάψετε το λίπος γρήγορα. Εάν το εν λόγω ινστιτούτο αδυνατίσματος δεν περιλαμβάνει άσκηση στο πρόγραμμα απώλειας βάρους, τότε δεν κάνει για εσάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...